FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa jinis produk TXJ utamané menehi hasil?

We utamané ngasilaké tabel panedhaan, kursi dining lan meja warung. Iki 3 item sing dièkspor kathah.
Kangge kita uga sumber dining bench, TV-stand, mejo komputer.

Apa jumlahe minimal?

Miwiti saka siji sing. Lan watara 3 item bisa nyampur siji sing. MOQ kanggo kursi punika 200pcs, Tabel punika 50pcs, Tabel warung 100pcs.

Apa standar kualitas?

produk kita bisa ngliwati EN-12521, tes EN12520. Lan kanggo pasar european, kita bisa nyalurake EUTR.

Apa kemajuan produksi?

Kita workshop produksi beda mungguh kanggo meja & dhingklik, kuwi kaya MDF workshop, tempered proses kaca workshop, workshop.etc logam.

Carane ora TXJ ngontrol kualitas?

Kita QC lan QA departemen strictly ngontrol kualitas saka koma-rampung kanggo barang rampung. Padha bakal mriksa barang sadurunge loading.

Apa privasi babar pisan Panjenengan?

produk kita nindakake babar pisan siji-taun panutup cacat Manufaktur. babar pisan ditrapake mung kanggo nggunakake kluwarga produk kita. babar pisan ora nutupi nyandhang biasa lan luh, discoloration amarga cahya kanggo pepadhang, nyalahi panggunaan, shrinkage utawa Pilling saka bahan, utawa nyandhang kejem.

Apa Panjenengan ngasilake utawa privasi exchange?

Minangka barang kita biasanipun paling siji sing kanggo customer. Sadurunge loading departemen QC kita bakal mriksa barang kanggo njamin kualitas ok. Yen ana sawetara item rusak sapisan ing port panggonan, tim dodolan kita bakal nemokake solusi sing paling apik kanggo nggawe serep kanggo sampeyan.

Apa wektu pangiriman Panjenengan?

Biasane 50 dina kanggo gawe barang akeh.

Apa pilihan pembayaran?

T / T utawa L / C iku umum.

port sing layang barang saka?

We kudu lor lan kidul basa produksi. Mangkono barang saka layang pabrik lor saka port Tianjin. Lan barang-barang saka layang pabrik kidul saka port Shenzhen.

Bisa sumber sampel kanggo free?

Sample cumawis lan daya dibutuhake miturut perusahaan privasi TXJ. Nalika daya bakal bali menyang sampeyan sawise urutan dikonfirmasi.

Carane akeh dina iku bakal njupuk kanggo nggawe sampel?

Biasane 15 dina.

Apa cbm lan paket bobot kanggo saben item?

We kudu specification kanggo saben kursi kalebu bobot, volume lan jumlahe sing 40HQ bisa terus. Hubungi dening email utawa telpon.

Bisa tuku meja utawa dhingklik ing sawetara bêsik?

We kudu MOQ kanggo kursi dining lan jumlahe cilik ora bisa diprodhuksi. Mangga ngerti.

Sing kursi & tabel wis nglumpuk?

Gumantung ing requirement. Biasane customer perlu iku dikempalken ditata sawetara perlu wis nglumpuk. Kalah mudhun paket bakal nyimpen papan liyane, kang ngomong liyane bisa sijine ing 40HQ lan luwih ekonomi. Lan kita kudu instruction Déwan ditempelake ing karton.

Apa kualitas karton? Bisa sing dadi luwih kuwat?

Kita nggunakake 5-lapisan karton corrugated karo standar kualitas normal. Uga kita bisa nyalurake paket mail supaya minangka saben requirement, kang luwih kuwat.

Aja duwe showroom a?

We kudu showroom in Shengfang lan Dongguan kantor ngendi sampeyan bisa ndeleng Tabel dining kita, kursi dining, Tabel warung.

Carane akeh kanggo biaya kapal?

Iku gumantung ing endi port panggonan, hubungi kita kanggo rincian informasi.

Apa mengkono kanggo sandi supaya yen aku duwe masalah sambungan utawa kangelan technical?

Ing saben karton, kita bakal sijine instruksi Déwan nang sing bakal mbantu kanggo ngumpul prodhuk. Nalika yen sampeyan isih duwe pitakonan, please email kita. Kita bakal bantuan kanggo ngatasi.

Bisa aku duwe Katalog TXJ Furniture dikirim kanggo kula?

Sumber paling apik lan paling lengkap produk punika kita website. We nganyari produk anyar ing situs kapan.

Arep digarap US?


Tampilan Online Chat!