Taros Kami - TXJ International Co., Ltd.

Product Center

TXJ internasional CO., Dugi

alamat

Xinzhang ngembang Parabot, Shengfang Bandar, Bazhou Kota, Hebei Province, Cina 065701

telepon

+86 022-23056918

+86 022-23056906

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu, Minggu: Ditutup

Location

LC

Kantor pusat

Locating di Produksi Center Urug panggedena Utara di Cina-Shengfang.TXJ owns pabrik jeung QA, QC, R & D departemén jeung Showroom.A rupa-rupa parabot bisa disadiakeun papanggih customers` requirement.Our kumpulan kaasup set makan kontemporer, samet, armchairs, TV nangtung. Meja komputer. Lega diékspor ka Perancis, Jerman, Spanyol, Dénmark, Slovénia, Rusia, Jepang, Wétan Tengah sarta Amérika Kidul jeung sajabana

Alamat: Xinzhang ngembang Parabot, Shengfang Bandar, Bazhou Kota, Hebei Province, Cina 065701

Cabang Tianjin

profésional tim Penjualan urang, Operasi Dep. Karya Dep Financial di kantor Tianjin. Simkuring bangga Sunan Gunung Djati di bringing Anjeun jati nu ngantebkeun kombinasi solid desain alus, kualitasna alus sarta layanan alus teuing. Urang bersaing dina produk na harga, tapi ogé kami yakin jasa nyaeta mindeng faktor mutuskeun.

 Alamat: Room 1-702, ngawangun No.5,3Rd haitai huake jalan, taman industri huayuan, New industri Parabot, Tianjin Cina;

zxc

Dongguan Cabang

erty

Kalawan aksés ka téhnologi produksi canggih jeung desain paling fashionable di Selatan, kantor TXJ Dongguan diadegkeun ku nyokot kauntungan tina eta jeung konsumén suplai rupa furniture.Hundreds kualitas luhur tabel & samet dibéréndélkeun na Dongguan Showroom. Wilujeng sumping!

Alamat: wangunan 5F Defeng, No.91 jati jalan Houjie, Dongguan, Guangdong

Hoyong Anjeun gawekeun AS?

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami