FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Naon rupa produk TXJ utamana nungkulan?

Urang utamana ngahasilkeun meja makan, korsi makan na tabel kopi. Ieu 3 item nu diékspor pisan.
Samentara kami ogé nyadiakeun makan bangku, TV-Stand, meja Komputer.

Naon kadar anjeun?

Mimitian ti hiji wadah. Jeung sabudeureun 3 item bisa nyampur hiji wadah. MOQ pikeun korsi téh 200pcs, tabel nyaéta 50pcs, méja kopi téh 100pcs.

Naon standar kualitas anjeun?

produk urang tiasa maot en-12521, tés EN12520. Jeung pasar Éropa, urang bisa nyadiakeun EUTR.

Naon kamajuan produksi anjeun?

Urang nangtukeun workshop produksi béda mungguh keur tabel & korsi, sapertos kawas MDF workshop, tempered prosés kaca workshop, workshop.etc logam.

Kumaha carana sangkan TXJ ngadalikeun kualitas nu?

Kami QC na QA departemén mastikeun ngadalikeun kualitas ti semi-rengse ka barang rengse. Aranjeunna baris mariksa barang saméméh loading.

Naon kawijakan jaminan anjeun?

produk urang mawa jaminan hiji taun ngawengku defects manufaktur. nanaon manglaku wungkul ka pamakéan somah produk urang. nanaon teu nutupan maké biasa na cimata, discoloration alatan paparan ka lampu, nyalahgunakeun, shrinkage atanapi pilling bahan, atanapi maké kasar.

Naon Anjeun mulih atawa kawijakan bursa?

Salaku barang urang nu biasana sahanteuna hiji wadah pikeun nasabah. Sateuacan loading departemén QC kami baris mariksa barang ka assure kualitas ok. Mun aya sababaraha item ruksak sakali dina port tujuan, tim jualan kami bakal manggihan solusi pangalusna sangkan nepi keur anjeun.

What is the time pangiriman anjeun?

Biasana di sabudeureun 50 poé nyieun barang bulk.

What is the pilihan mayar?

T / T atawa L / C umum.

port nu pangiriman barang ti?

Simkuring gaduh kalér jeung kidul base produksi. Kituna barang tina pangiriman pabrik kalér ti port Tianjin. Jeung barang ti pangiriman pabrik kidul ti port Shenzhen.

Dupi anjeun nyadiakeun sampel haratis?

Sampel nya sadia tur muatan éta anu diperlukeun nurutkeun kawijakan parusahaan TXJ. Bari muatan teh bakal balik ka anjeun sanggeus urutan dikonfirmasi.

Sabaraha dinten deui bakal nyandak sangkan sampel?

Biasana 15 poé.

What is the cbm jeung pakét beurat pikeun tiap item?

Simkuring boga spésifikasi tiap korsi kaasup beurat, volume sarta kuantitas nu 40HQ bisa nahan. Mangga wartosan ku email atanapi telepon.

Dupi abdi tiasa meser méja atawa korsi di sababaraha lembar?

Simkuring gaduh MOQ pikeun korsi makan sarta kuantitas leutik teu bisa dihasilkeun. Mangga ngarti.

Nu samet & tabel tos dirakit?

Gumantung kana sarat Anjeun. Biasana customer peryogi eta dipak knocked turun, sababaraha mungkin kudu pre-dirakit. Knocked turun pakét bakal simpen deui spasi, nu ngomong nu leuwih lengkep bisa nempatkeun dina 40HQ sarta éta leuwih ékonomi. Sarta kami boga instruksi assembly napel dina karton teh.

Naon kualitas karton teh? Dupi nu jadi teuing kuat?

Urang make 5-lapisan karton corrugated kalawan standar kualitas normal. Ogé bisa nyadiakeun pakét mail urutan sakumaha per sarat anjeun, nu leuwih kuat.

Dupi anjeun gaduh showroom a?

Simkuring boga showroom di Shengfang na Dongguan kantor mana anjeun bisa nempo meja makan urang, korsi makan, méja kopi.

Sabaraha keur ongkos pengiriman barang?

Eta gumantung kana tempat nu port tujuan téh, mangga ngahubungan ngémbarkeun lengkep.

Naon kajadian ka urutan kuring lamun kuring boga masalah konéksi atanapi kasusah teknis?

Dina unggal karton, urang baris nempatkeun parentah assembly jero anu bakal nulungan urang keur ngumpul produk. Bari lamun masih mibanda patalékan, mangga surélék urang. Urang baris mantuan anjeun pikeun ngajawab.

Dupi abdi gaduh katalog TXJ Urug dikirim ka abdi?

The sumberdaya pangalusna sarta paling lengkep pikeun sakabéh produk anu ramatloka urang. Urang ngamutahirkeun produk anyar dina ramatloka kapan.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat!