Компанијата шоу - TXJ Меѓународниот копродукции, ООД

Product Center

производство центар

Сите зафаќа површина од 30.000 квадратни метри, вклучувајќи производство работилница, тестирање центар и центар за чување. Целосен сет на напредни опрема за автоматика со повеќе од 120 оперативен работник и 5 професионални квалитет инспектори се одговорни за квалитетот на производот. Пакување работилница зафаќа површина од 2.000 квадратни метри, 20 работници ќе го следат кодот за пакување.

центар за логистика

Има 20 вработени управување со 4.000 квадратни метри, логистички центар кој опремени со автоматски систем за управување со магацин и напредна вентилација и контрола на температурата опрема, и имаат капацитет механизирана берба

R & D центар

Канцеларијата на дизајнирање и изложба соба располага со површина од 500 квадратни метри, 10 програмери и дизајнери се одликува со повеќе од стотици нови дизајни секоја година. Секоја година, тие се дизајнира нов производ каталог за ВИП custmers.We сме возбудени за да ја прифати вашата ODM и OEM ред.

f1
f3
w1
W4
F7
f4
W2
W5
f6
f5
W3
w6jpg