Company show - TXJ International Co., Ltd.

Product Center

Manufacturing Center

Kabeh kalebu area 30,000 meter, kalebu workshop produksi, tengah testing lan pusat panyimpenan. pesawat kebak peralatan automation majeng karo luwih saka 120 buruh operasi lan 5 inspektur kualitas profesional sing tanggung jawab kanggo kualitas produk. Packaging workshop isine area 2.000 meter persegi, 20 buruh bakal tindakake kode diinget.

Logistics Center

Ana 20 karyawan ngatur tengah 4,000 meter logistics kang dilengkapi karo sistem Manajemen mining otomatis lan majeng ventilasi lan kontrol suhu peralatan, lan duwe kapasitas panen mechanized

R & D Center

Ngrancang kantor lan kamar pameran Jembaré saka 500 meter, 10 pangembang lan perancang ngirimke liwat atusan designs anyar saben taun. Saben taun, lagi desain katalog produk anyar kanggo VIP custmers.We sing seneng nampa Panjenengan Potongan utawa OEM supaya.

f1
F3
W1
W4
F7
F4
W2
w5
f6
F5
w3
w6jpg