show Company - TXJ International Co., Ltd.

Product Center

Prodhim Center

All mbulon një sipërfaqe prej 30.000 metra katrorë, duke përfshirë punëtorinë e prodhimit, qendra testimi dhe qendra e magazinimit. seri të plotë të pajisjeve të avancuara automatizimi me më shumë se 120 punëtor operativ dhe 5 inspektorë profesionale të cilësisë janë përgjegjës për cilësinë e produktit. Paketimi punëtori mbulon një sipërfaqe prej 2.000 metra katror, ​​20 punëtorë do të ndjekë kodin paketim.

Qendra Logjistika

Ka 20 punonjës menaxhimin e qendrës 4.000 metra katror të logjistikës të cilat pajisur me sistemin e automatizuar të menaxhimit depo dhe të avancuar ventilimit dhe të kontrollit të temperaturës pajisjeve, dhe kanë kapacitet të mekanizuar korrje

R & D Center

Zyra projektim dhe dhoma ekspozitë mbulon një sipërfaqe prej 500 metra katrorë, 10 zhvilluesve dhe designers janë dhënë më shumë se qindra e dizajne të reja çdo vit. Çdo vit, ata janë të hartuar një katalog të re produkt për VIP custmers.We jemi të kënaqur për të pranuar ODM ose OEM porosinë tuaj.

f1
F3
W1
W4
F7
F4
W2
W5
F6
F5
W3
w6jpg