acara parusahaan

Manufaktur Center

Kabéh nyertakeun wewengkon 30.000 méter pasagi, kaasup workshop produksi, puseur nguji sarta puseur gudang. set pinuh pakakas automation canggih jeung leuwih ti 120 worker operasi sarta 5 inspectors kualitas profésional nyaéta jawab kualitas produk. Kemasan workshop nyertakeun wewengkon 2.000 méter pasagi, 20 buruh bakal turutan kode packing.

logistik Center

Aya 20 karyawan menata puseur 4.000 méter pasagi logistik anu dilengkepan sistem manajemen gudang otomatis tur canggih ventilasi jeung kontrol hawa parabot, sarta boga kapasitas Panén mechanized

R & D Center

The ngarancang kantor jeung kamar paméran nyertakeun hiji aréa 500 méter pasagi, 10 pamekar sarta désainer anu delivering leuwih ratusan desain anyar unggal taun. Unggal taun, aranjeunna ngarancang hiji katalog produk anyar pikeun VIP custmers.We anu thrilled narima anjeun ODM atanapi OEM urutan.

F1
f3
w1
w4
f7
f4
w2
w5
f6
f5
w3
w6jpg

WhatsApp Online Chat!